söndag 11 september 2016

Kopplar upp igen!

Nu är jag tillbaka igen och kopplar upp mig mot omvärlden. Det jag gjorde i helgen var både läskigt och avkopplande. Det läskiga gav sig efter fredagen och jag kunde släppa den känslan. Jag har aldrig gjort mig onåbar tidigare, men det kändes nödvändigt om jag skulle ge hjärnan den vilan den behövde. Att slippa vara alert hela tiden var guld värt! Sååå skönt det var!

Enda tillfället att göra så här på och få ut det bästa av det, är att göra så när mannen är hemma med Turbo. Är han på korttids eller med någon assistent här hemma så måste jag vara nåbar. Men att lämna hemmet när mannen är assistent så kan jag koppla bort mig.

Så vad har jag gjort då? På fredagskvällen när jag blev avsläppt på "okänd" ort så undrade jag vad jag skulle göra för att få ut den mesta avkopplingen av tiden. Jag kan ju inte bara lägga mig och stirra i taket, då blir jag ju tokig.

Under fredagskvällen läste jag en stund, läste sånt jag mår bra av. Sen tog jag en promenad och hade förstås kameran i högsta hugg. Hittade inte så mycket att fota, men när jag såg månen så gav jag mig på den. Stod länge och väntade på att de där fåglarna skulle flyga förbi....Köpte mig lite enkel mat som jag avnjöt i min ensamhet. Lugnt och skönt.

Efter frukost på lördagen, tog jag mig en lite längre fotonad (fotopromenad). Jag njöt som bara den mitt inne i bokskogen och där gick det ett par timmar!När jag ändå var igång så blev det en sväng till gymmet.Ett bad med lite bubbel satt fint sen och efter det, en mycket sen lunch som var suveränt god.


Sen kände jag hur trött jag var så det blev sofflocket för resten av em/kvällen. Men oj, oj, vilken avkopplande dag jag hade. När jag får strosa som jag vill, inte ha en endaste tid att passa, stanna och fota precis vad som helst och hur som helst - det är avkoppling på hög nivå. Och att dessutom inte behöva vara uppkopplad och vara "rädd" för att behöva rycka ut på ett eller annat sätt.... ja, ni förstår nog. Att vädret dessutom var med mig gjorde inte saken sämre.

Nu är jag som sagt tillbaka och redo att ta tag i vardagen igen. Den vardag som väntar oss i veckan kommer att se lite annorlunda ut för familjens del, men mer om det sen.

Kram på er! ♥

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kram från Strutgumman

Annelie L sa...

Gläds med dig, härligt att du fick några dygn helt för dig själv.
Kramar

Nina sa...

Åh, vad skönt för dig! Gör om det där lite nu och då! <3
Sen måste ni nog börja träna Turbo i att ni inte är tillgängliga jämt... För en vacker dag är ni inte det och då blir det katastrof om han inte är förberedd.
Kramar om <3

Supermamsen sa...

Skönt med avkoppling! ❤