lördag 12 december 2015

Jag bara undrar....

När Turbo i mitten på veckan fick reda på hur förra veckan skulle lösas, så kändes han lugnare. Den ordinarie assistenten blev hastigt frånvarande hela veckan och vi lyckades pussla med annan personal. Bara vetskapen om hur det skulle bli, gjorde nog att Turbo lugnade sig.

Dygnet på korttids - torsdag till fredag - verkar ha varit kanonbra. En ganska lugn och gemytlig Turbo hade Valle att jobba med. Härligt!



MEN, nu är det ju dags att berätta tråkigheter för Turbo igen. :( Idag har jag varit tillsammans med en go vän på bortaplan en del timmar på förmiddagen. Sen hem för lite lunch. Efter lite konfererande och planerande tillsammans med Turbo så åkte jag iväg till jobbet några timmar på eftermiddagen. Mannen och Turbo har haft en heldag tillsammans här hemma.

När jag kommer hem nu på kvällen så känner jag riktigt hur lugnet slår emot mig. Så underbart! Men nu undrar jag - vem vill förstöra den friden genom att bomba Turbo med tråkiga nyheter som innebär en stooooooor plump i det planerade schemat för honom framöver?? INTE JAG iaf!!! Så.... jag sparar det tills i morgon....

Ha nu en så skön lördagskväll som ni bara kan! Kramar ♥

1 kommentar:

Tina sa...

Skulle gjort som du och väntat när det var en bra kväll, ibland är det svårt att hitta rätt stund. Får inte vara oroligt och man vill inte när det är bra heller ! Jag har börjat berätta saker när tösen och jag är själva för det är minst som stör då. Verkar funka bäst hos oss. Kramar av stor saknad <3