torsdag 31 december 2015

Star wars

Jag och mannen kom välbehållna hem igår efter utflykten till Stockholm. Borta bra men hemma bäst, heter det ju. Och visst var det skönt att landa i soffan efter att vi stökat en stund här hemma. Skönt att sova i sin egen säng också!

På förmiddagen idag hämtade jag Turbo från korttids. Man vet aldrig hur humöret är vid hämtning. För det mesta är det bra, men det kan ju inträffa något när som helst som gör honom orolig. Idag var det bara glada miner på Turbo och personal. Så härligt!

Glad och lycklig var Turbo också över att han och personalen Tom varit på bio. Nya Star wars-filmen har ju haft premiär och detta biobesök har de nog planerat för i ett halvår. Härligt att det blev av och att det blev lyckat. Nu hade Turbo och mannen mycket att prata om eftersom mannen och Charlie såg filmen häromdagen i Stockholm. Turbo och mannen tog sig en rejäl åkrunda med bilen och tjötade lite.
Dagen har hittills varit lugn och jag hoppas den fortsätter så. Jag laddar inför morgondagens inlägg här på bloggen, då det är dags för en årskrönika. Så på återseende!

Ha en härlig kväll och var rädda om varann! Kram, kram ♥

Inga kommentarer: