lördag 5 december 2015

Trött vecka och en trevlig kväll!

En liten sammanfattning av veckan som gått, kanske är på sin plats.
Förra helgen hade ju Turbo finbesök här med Kent och Timmy som assistenter under ett dygn. Som jag skrev tidigare, så var Turbo mycket trött efter helgen, så i måndags bedömde jag att han behövde sovmorgon i ett försök att rädda veckan. En timmes sovmorgon fick han och sen åkte han iväg med Nisse som vanligt. Sen var det långpass på em/kvällen här hemma med assistent Erik, vilket flöt på som det skulle. Men på tisdagen när han kom hem från dagspasset i "stugan vid sjön" så stupade Turbo i soffan och sov 2,5 timme på eftermiddagen. Det var nog precis vad han behövde, för efter det verkade han ikapp med sömnen igen och harmonin var tillbaka.

Tyvärr har det inte blivit läge för mig att berätta för Turbo att assistent Ove kommer att sluta. Ove har bara två planerade pass kvar och innan nästa pass, behöver Turbo veta om detta. Håll tummarna för att han är i harmoni när han kommer från korttids i morgon efter tre dygn där! Är han inte i harmoni så blir det svårt att berätta en sån grej. Men tiden går och det måste komma fram i morgon till honom.Till något som är trevligare.
Eftersom vi hade korttidshelg så hade vi bokat in en helkväll med samtliga assistenter + verksamhetschefen hemma hos oss för lite festligheter. Vi tyckte vi ville uppmuntra dem för deras fina jobb som de lägger ner för Turbos bästa. Ni vet alla hur vi uppskattar detta och deras arbete är guld värt för oss. Vad vore livet om vi inte hade rätt personer runt honom?!? Ja, vi vet skillnaden och det är väl kanske det som gör att vi uppskattar dem extra mycket. Livet funkar inte utan rätt personal, så är det bara!

Men iaf - lite tävling och lite gott att äta och dricka och en hel del härligt tjöt blev det.
Tur att verksamhetschefen fick vinna över assistenterna - han hotade nämligen med att säga upp dem annars.... Vet inte hur mycket det påverkade resultatet, men mig och mannen skrämde han inte. Vi slog t o m chefen! Oss petar han inte så lätt för då får han stora problem om han säger upp kundens föräldrar. ☺☺☺


Personalen som hamnade på prispallen: Nisse, Kent och Timmy

En vinpava till segraren (jag och mannen räknades bort)! Grattis!


Sen har jag god lust att lägga ut en bild som visar hur kvällen slutade för segraren.... men eftersom jag inte frågat om lov så...... nä, jag behåller den för mig själv ;) ;) ;) Jag vill inte riskera att få sparken, trots allt! ☺

Ja, ja, härliga är de iaf - vårt gäng och vi trivs så fantastiskt bra med dem alla!
Idag är det en återhämtningsdag och det passar bra i regnet och rusket att sitta inne och mysa. Det blev sent innan jag kom hem inatt eftersom jag var chaufför och vägen är lång fram och tillbaka, men det var det värt.

Ha nu en fortsatt trevlig lördagskväll allesammans! ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Åh vad härligt med assistans-gänget :)
Nu håller jag tummarna för att ni kan berätta för Turbo, och att han tar det bra.
Kram!

Karins ordöverflöd sa...

Här kommer ett lekmansinlägg.
Varför inte låta assistenten Kent vara
med när ni berättar att han ska sluta,
eller låta Kent berätta det själv.
Bara en tanke eftersom jag har läst mig
till i din blogg att utbrotten kommer
i familjekretsen.
Hoppas du inte tar illa upp av min kommentar,
men jag försöker alltid hitta lösningar.