fredag 19 oktober 2012

Bara bra här!

Lite uppdatering så här på fredagskvällen är kanske på sin plats. Det blir nog bara positiva tankar från mig idag! Veckan har fungerat otroligt bra trots att det varit en personal på skolan som varit borta hela veckan. Tyra är sjukskriven och jag vet inte om hon tillfrisknat till måndag. Men jag tror att resurspersonen Tina har gjort allt hon förmår för att Turbo ska må så bra som möjligt. Och det har hon sannerligen lyckats bra med! Han är på topphumör och är hur harmonisk som helst. Gissa om jag är glad för att rektorn till slut svängde när det gäller att Tina ska få vara på resursskolan!! Hon behövs verkligen, iaf för Turbos skull. Nu när Tyra är sjuk så är det Tina och läraren Palle som finns däruppe. Palle har inte riktigt samma fingertoppskänsla för Turbo så det hade aldrig fungerat utan Tina.
En rejäl motgång på skolan med internetkrasch inträffade under veckan och kulmen kom igår då it-teknikern klampade in utan att förvarna som han blivit ombedd att göra innan han dök upp.... Undrar varför inte folk kan lyssna och ta orden på allvar?? Tina hade sagt till honom innan att hon måste förbereda en elev på detta innan han kunde komma. Turbo visste ATT han skulle komma, men Tina hade också sagt till honom att de skulle få veta tidpunkt innan. Men så blev det alltså inte!
Men även detta scenario klarade alltså Turbo av, utan att det blev något utbrott efteråt. Det var längesen han mådde så här bra och var i sån harmoni som han är nu. Det känns hur härligt som helst att vår kamp för Turbo nu gett resultat när personaluppsättningen äntligen är så den passar honom efter allt som varit. All denna bortspillda personal på skolan som kommit och gått.... det blev ju ändå bra till slut efter mycken möda och stort besvär.... Nu hoppas vi alla på att det får fortsätta vara så här bra, bara Tyra blir frisk.

Ja, jag har inte så mycket mer att tillägga för tillfället. Ska snart åka hem från jobbet och pyssla om mannen som inte är riktigt kry - han är lite sliten.... Det går ju an så länge vi går i skift när det gäller att vara slitna :)
Ta hand om er alla därute och var rädda om varann ♥ Kram på er ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Skönt att det funkar igen! Sorgligt bara att det ska behöva gå så långt.. Hoppas verkligen att rektorn har lärt sig läxan nu, och inte utsätter er och Turbo för mer oro helt i onödan!

Fortsätt nu att vara rädda om er, så era urladdade batterier hinner fyllas på ordentligt..

Kramar om!
Nina

mariellejohnsson sa...

Kram tillbaka! Vad skönt att han fixar svåra saker utan utbrott.
KRAMAR!