måndag 22 oktober 2012

Fortsatt sjuk man

Här hemma hos oss fortsätter mannen att ha hög feber. Antagligen en influensavariant och han är ordentligt dålig. Dålig tajming för han har mycket framför sig genom jobbet, men när är det egentligen läge att vara sjuk, har man tid med det nån gång?? Jag bara hoppas på att jag klarar mig för blir mannen frisk fram i veckan här så ska jag klara Turbo själv ett par dygn när mannen är bortrest. Det bli en aning svårt att fixa om jag ligger i 40 graders feber....
Turbo fortsätter att vara harmonisk och glad och positiv. Detta trots att de är en man kort på skolan - eller rättare sagt så är det en kvinna som saknas. Tyra blir säkert borta hela denna veckan också pga sjukdom. Även om hon vill komma tidigare så hoppas jag hon vilar sig så hon blir helt återställd, annars kan det komma surt efter. Så länge Palle och Tina orkar dra lasset själva så går det ju ändå.

Det får nog bli allt från mig för idag, har sovit lite för lite i natt så det är bäst att jag pallrar mig i säng nån gång. Dessutom är jag upprörd över hur föräldrar till hemmasittande NPF-barn ibland blir bemötta. Blev starkt påmind om detta nu i kväll då en av mina nära vänner drabbas.... Skrämmande!

Kramar till alla som behöver och till alla andra också ♥

2 kommentarer:

madelein - sexbarnsmamma sa...

Ja, hemmasittarna och dess föräldrar har det ta mig tusan inte lätt. Känner några som är mitt uppe i det. Mina ungar som skolvägrar har den goda smaken att bara göra det lite då och då tack och lov.

Anonym sa...

Hej! Hoppas du inte blir smittad o att mannen kryar på sig! Ja, hemmasittare.. Vet inte varför man blir bemött som man blir ibland! Jag hoppas sonen kommer iväg till skolan imorgon då vi varit hemma i två dagar. De skulle bara veta vad vi kämpar o strider för våra barn! Man blir både arg och ledsen när förståelsen inte finns!! Kram på dig fast jag inte känner dig:-) /Madde