söndag 21 oktober 2012

Njutarlördag... och 40 grader

Vilken underbar dag vi hade igår, jag och mannen!! Det har varit korttidshelg och jag hade bestämt mig för att ta en ordentlig time-out från allting igår. Det hade jag bestämt innan. Nu var mannen lite sliten i fredags och hakade på min idé. Vi gjorde inte nånting på förmiddagen egentligen. Jag satt och rensade en massa papper - sånt där som aldrig blir av. Men nu fick jag det gjort och det kändes så skönt. Eftersom jag vilat så mycket jag orkat under veckan så blev jag ändå lite rastlös frampå eftermiddagen. Ville ut och fota, men typiskt nog så höll solen sig borta och regnet droppade titt som tätt under dagen.

Mannen kände sig piggare under gårdagen så vi åkte iväg ut på en fotorunda iaf. Och visst är det vackert med gråväder, dimma och dis också!
Nöjda och belåtna var vi när vi kom hem igen och hade tagit ett par hundra bilder. Skönt att komma ut lite och fota tillsammans, det blir faktiskt inte alltför ofta.
Lite filmmys på kvällen sen. Hade planerat badtunnebad egentligen, men det la vi på framtiden eftersom det var så regnigt väder.
Idag på förmiddagen var vi iväg och träffade en del vänner. Mannen hade ett åtagande som han ville fullfölja och det gick alldeles utmärkt. Han var relativt pigg och det märktes ingenting konstigt. Vi kom hem igen framåt två-tiden och då slog det till! Inom loppet av några timmar fick han över 40 graders feber! Wooosh! Var kom det ifrån?? Influensa, eller vad?? Jag fick hämta Turbo själv på korttids och sen fick jag korta ner min arbetstid rejält på jobbet ikväll. Det var bara att åka hem och assistera Turbo i stället, för det orkade inte mannen med med den höga febern.

Nu återstår det att se om det är vanlig influensa eller vad det är. Det återstår också att se hur många fler i familjen som kommer att bli drabbade..... JAG VILL INTE ha det!!!
Turbo fortsätter iaf att vara positiv och ha ett glatt humör. Den vanliga invanda personalen T och Mt har jobbat som vanligt på korttids under helgen. Vi har mycket god kommunikation med dem så de vet ganska exakt vilket humör Turbo är på när de tar över honom. Det är bra för dem att veta i förväg vilken nivå de ska lägga ribban på. Nu när Turbo är så harmonisk så hade T kunnat ställa liiiite mer krav på honom med nyttigheter och det hade gått alldeles utmärkt bra. Och glad och uppåt var han när jag hämtade hem honom också! Vi fortsätter njuta av den underbara harmonin!

Nu ska jag ta och bädda ner mig också så jag får den sömn jag behöver. Väl mött i morgon! Kramelikram ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Jättevackra foton! :) Skönt att ni fick en massa mys innan sjukan slog till.. Låter inget vidare det, hoppas han snart kryar på sig och inte delar med sig av bacillerna.

Kram Nina!