tisdag 26 september 2017

Hallå därute!

HALLÅÅÅ!!!! Det ekar tomt härinne! Finns det nån kvar som kikar in här när jag inte skriver nåt?? Om ni visste vad jag saknar skrivandet och jag ska försöka komma igång igen. Jag märker ju att skrivandet är en bra ventil för mig, men jag har fått fokusera på det jag behövt göra som är mest nödvändigast. Den senaste tiden har jag fått nässelfeber lite för tätt för att jag skulle ha orkat något utöver det nödvändigaste och då går tyvärr bloggskrivandet bort.

Jag har inte ens orkat vara på gymmet - det är ju också en ventil jag har - och det svider i mig att inte ens ha orkat röra mig.
Men vet ni... nu är det en hel vecka sen jag hade det senaste "anfallet" så.... men idag är jag supertrött igen, så kanske är det ett "anfall" på g bakom hörnet. Vi får se... 
Åtgärder är iaf på gång för min del, och jag ska försöka att njuta av hösten på mitt eget lilla sätt.
När jag ändå är igång med att skriva, så ska jag berätta hur det gått med Turbo och lektioner. Mattelektionerna skulle komma igång igen efter nästan ett års uppehåll. En lokal kom på förslag och jag, mannen och assistent Nisse godkände den till att göra ett försök i. Turbo fick se lite bilder och de satte igång för ett par veckor sen.

Vad tror ni händer första gången Turbo är där?? Jo, byggarbetare satte igång med värsta maskinerna utanför lektionsrummet!! Hah, ska det krångla så ska det börjas rejält direkt. Detta kunde i värsta fall ha resulterat i att Turbo blånekat till att fortsätta öht. Matteläraren som är väldigt förstående med Turbos problematik, höll nog på att gå upp i atomer. Han sa till byggarbetarna ett par gånger under lektionen och dessutom läste han av Turbo hela tiden. Den lektionen slutade ändå utan utbrott, som väl var.

Lektion nr 2 - vad tror ni händer då? Byggnaden var helt låst och ingen kom in, varken läraren eller rektorn! Hepp, Turbo och Nisse fick vända hemåt utan att kunna ha lektion. Det blev en extra runda med bilen den dagen, men Turbo var fortfarande vid gott mod.

Lektion nr 3 - den avlöpte helt enligt planerna och inga störande moment.
Lektion nr 4 - skulle varit idag, men då backade Turbo pga att han hade mycket som cirkulerade i huvudet. Men det är iaf bra att han förmedlar sig och sätter stopp innan han utsätter sig för något han inte kommer att fixa. Det är berömvärda framsteg från hans sida, även om det naturligtvis är tråkigt att inte lektionen blev av!Det var några rader ifrån mig och jag hoppas att det blir ett till inlägg inom kort.

Kram till er som fortfarande kikar in här 💗

4 kommentarer:

Nina sa...

Blir lite orolig för er <3

Trötter sa...

Jo,då! Har saknat dig och dina spännande rapporter.😉
Ta hand om dig själv så du fortsatt kan vara stark för Turbo!
Hoppas han kan studera ostört snart 🎓
❤️❤️❤️❤️

Annelie L sa...

Visst saknar jag dig, helt klart, men det viktigaste är att du försöker ta hand om dig så att du håller dig över ytan och samlar krafter.
Var rädd om dig vännen ❤️ Kramar

Josefin sa...

Jag läser din blogg! Tycker den är jätteviktig.