onsdag 19 april 2017

Pestdag

Det var inte en sån rubrik jag ville ha, det första jag skriver när vi haft en underbar semester. Men den här dagen har inte varit bra, från början till slut. Jag kände redan i morse att jag inte var på topp. Biter ihop på jobbet och gör det jag ska. Sen var det tid för mig att åka och konfronteras med min sjukdom igen. Alltid mentalt påfrestande. "Lillebror" försöker fiska upp mig sen - både i form av empati och lite skäll. Det kan ibland behövas lite skäll när man är ledsen, förutsatt att det kommer från någon med fingertoppskänsla förstås.


 

Efter mycket om och men så kom jag hem, men hann inte mer än hem så kom rapporter från Turbo som var på korttids. Han ville bli hämtad efter ett megautbrott där. Inte riktigt vad jag behövde en sån här pestdag, men det fanns inget annat val. Självklart går Turbo alltid först! Eftersom jag inte var i form så åkte mannen och hämtade Turbo. Mannen gjorde en enorm prestation på väg hem därifrån. Wow, säger jag!

Valle gjorde ett megajobb på korttids idag, som vi är oerhört glada för! Är också tacksam för stödet som kom från Kent, som på eget bevåg kontaktade korttids ikväll efter utbrottet där.

Så trots att det var en pestdag idag så är jag tacksam för stödet som fanns där: "lillebror", mannen, Valle och Kent! Ni är alla guld värda en sån här dag!

Kram!

3 kommentarer:

strutgumman sa...

Massa kramar och omtanke och tankar och allt annat...

♡♡♡♡♡

Annelie L sa...

Kram och kärlek till dig ❤️

Trötter sa...

Tröst och kramar i massor 🤗