lördag 26 november 2011

Gästbloggare!

Nu, kära läsare så närmar det sig avresa för oss. Jag är vaken fortfarande, har precis fått sonen i säng och ska väl försöka komma i säng jag med. En stressig dag har det varit men nu tror jag att jag fixat allt som behövs. Är inte så nervös för själva resan än, men mera orolig för att jag ska ha glömt nån typ av instruktion som assistenterna behöver för sonens skull. Men, men, jag tror det löser sig....

Helt fantastiskt är det iaf att jag och mannen kan komma iväg på en sån här resa. Att vara borta från sonen en hel vecka har tidigare varit otänkbart. Men eftersom allt flyter på så bra runt honom nu så kommer det nog att funka bra. Att ha storebror här är jättekul för honom. E och T reflekterar han inte så mycket över eftersom han är så van vid dem. Men hade det varit andra personer som skulle vara här som han inte är så van vid, då hade det säkerligen varit utbrott titt som tätt vid det här laget.




Kan berätta att gårdagens tandläkarbesök gick fantastiskt bra, trots att det blev lite väntetid så gick det bra. Men jag var nära att säga till dem lite fint att han kan nog inte vänta längre... Men då var väntetiden slut :) Har tidigare fått en kommentar om att han går ofta till tandläkaren och lackar tänderna. Skulle inte behövas så ofta, han har inte heller tendens till karies. Men igår förklarade tandläkaren att han vill göra så med honom så det inte ska bli så främmande för honom att gå till tandläkaren. Detta är ju ändå "snälla" besök så då lär han sig att det inte är nåt farligt att gå dit. Bra resonerat, tycker jag!

Nähä, nu gott folk tänker jag försöka sova några timmar om jag ska orka med morgondagens långa flygresa till Japan. Jag tar inte med mig nån dator dit så några inlägg från mig lär det knappast bli.... MEN, håll utkik här - det kommer att skrivas här av en gästbloggare.... kan ju bli intressant. Och speciellt för mig som inte får läsa vad som skrivs innan jag kommer hem igen!

Många kramar till er alla! Ses senare! ♥♥♥

3 kommentarer:

Nina sa...

Jag önskar er en fantastisk resa och hoppas att allt går som planerat både hemma och i Japan :)

Spännande med en gästbloggare...

Kram Nina!

Tina sa...

Trevlig resa och hoppas ni hinner andas och njuta ! Kommer titta in och läsa gästbloggaren såklart ! Kramar

Anna A sa...

lycka till