lördag 26 augusti 2017

💚❤️💚

Nu gĂ„r nog luften ur mig lite ikvĂ€ll. Det har varit mycket kĂ€nslor idag, det mĂ€rks nu. Hade ett ganska tufft lĂ„ngmöte pĂ„ ca 4,5 timmar först. Inget jag planerat med frĂ„n början, som ett avslut pĂ„ den hĂ€r veckan, men Ă€r det akut sĂ„ finns jag tillgĂ€nglig oavsett.... sĂ„, sĂ„ fick det bli. 



NĂ€r vi skiljts Ă„t sĂ„ tog det en kvart ungefĂ€r - dĂ„ fĂ„r jag ett sms frĂ„n Turbo!! "Vi Ă€r pĂ„ vĂ€g in till stan, vill du gĂ„ ut och Ă€ta med oss? ❤️" Klart att jag ville! Mannen och Turbo hade kokat ihop att de skulle överraska mig och komma och "hĂ€lsa pĂ„". Kul idĂ© och jĂ€ttekul att se att Turbo Ă€ndĂ„ var sĂ„ lugn och cool som han var. Vi gick pĂ„ ett stĂ€lle och Ă„t dĂ€r han inte varit tidigare. Han som inte har sĂ„ lĂ€tt med nya stĂ€llen. Men det gick hur bra som helst!



Som sagt, luften gick ur mig hÀr. Jag kÀnde det nÀr jag tog en promenad för en stund sen. Satt och njöt en liten stund pÄ ett vackert litet stÀlle.



DĂ€r och dĂ„ kom tankarna pĂ„ vad jag varit med om det senaste dygnet.... Nu ska jag försöka lĂ€sa lite och sen vila under natten. 
Kram 💚❤️

3 kommentarer:

Trötter sa...

Trots allt Ă€r ditt liv spĂ€nnande,eller? đŸ€—

Annelie L sa...

Kramar om ❤️

Nina sa...

Ska man bli orolig nu?
Hoppas du har hunnit ÄterhÀmta dig nÄgot iaf <3