måndag 24 augusti 2020

Nystar lite...

Ser man på - ett inlägg idag också! Jag behöver tydligen skriva av mig. Det har varit en bra medicin tidigare genom åren, så jag får väl ta till den igen nu när det krisar ordentligt. 

Tyvärr kan jag inte skriva i detalj än, vad det gäller, men Turbo och vi övriga i hans närhet blir inte väl behandlade just nu. Det är riktigt tragiskt när inte brukaren får komma i första hand. I det som händer just nu, så är det Turbo som kommer att fara värst illa. Han gick igång ordentligt i helgen när vi ville höra hans åsikt om vissa delar av det. Vi har inte vågat berätta om vilken kalldusch vi fick i fredags och vad det innebär i förlängningen. 

Eg har jag annat att lägga min energi på, men för Turbos skull har jag och mannen börjat nysta i det hela idag. Vi drar i många trådar samtidigt för att allt ska bli så bra som möjligt. Vi vet inte idag vart det landar, men vi börjar med en av de ansvariga som jag väntar besked från, efter att jag ringt upp henne idag för att få en förklaring. Under morgondagen fortsätter jag nysta i härvan... 

Det blev inte mycket vettigt ni fick ur mig i det här inlägget, men det lossnar nog så småningom. 
Kramar till er som kikar in. 🧡