torsdag 15 juni 2017

Hej vad det går.... eller inte....

Tjoflöjt vilken dag vi haft!! Vad sägs om 18 telefonsamtal för mig och nästan lika många sms under dagen med kulmen på em!?! Dessutom har mannen också ringt en hel hög med samtal och skrivit en del sms. Samtliga samtal och sms har alltså med Turbos vistelse på korttids att göra. Gissa om både mannen och jag är slut i kropp och knopp nu. När mannen kom hem från jobbet, sa han: "Den här dagen har ju swishat förbi som i ett töcken!" Allt för att rodda runt Turbo och ordna till det för honom så gott det nu gått.

....som spindeln i nätet....


Turbo är alltså på korttids just nu, och vi känner att det bara måste funka på direkten - annars är det finito med korttids och det är det sista vi vill. Naturligtvis krånglade det det första det gjorde när han kom dit i em, så då blev det stress och panik för att kunna lösa det så fort som möjligt. Tyvärr lyckades det inte fullt ut, men mannen hade kontakt med en person som lovar att göra allt han kan för att ordna till det. Det är inte säkert att det lyckas under morgondagen heller, så kanske får vi plocka hem Turbo.... Men bara att avvakta och se.

Nu störtdyker vi i bingen strax. Antingen somnar jag ovaggad eller också blir det ingen sömn alls eftersom kroppen är för mycket uppe i varv. Återstår att se vad det blir av det.

Men kram på er ♥

3 kommentarer:

Nina sa...

Ååå! :( Det som inte fick hända. Om folk bara fattade vilka konsekvenser det ger när det inte är anpassat och tryggt.
Kramar om!

Annelie L sa...

Vilket jobb ni lägger ner för att få det att fungera, så strular det ändå... är det ny personal eller varför funkar det inte?
Hoppas du fick sova djupt o tungt och är utvilad inför dagen. Kramar ❤️

Trötter sa...

Tänk att det ska va så svårt att få folk att fatta ! Må det ordnas snabbt! ❤️