tisdag 25 augusti 2020

Motarbetas

När man har den känslan att kommunen motarbetar hela tiden, i stället för att ta sitt fulla ansvar och ta hand om invånarna på bästa sätt… den känslan är inte go´ och ingen vidare bra PR för kommunen. 

Kroppen värkte i morse så jag ville helst dra täcket över huvet (ja, jag har fått fibromyalgi – men det är inte den ”hemliga” sjukdom jag skrivit om tidigare), men vet ni vad jag ägnat den här dagen åt? Jo, jag har forskat, ringt, skrivit, mailat och donat, för att Turbo ska få det så bra som möjligt framöver.

Just nu känns det lite tufft. Jag skulle behöva lägga min energi på annat i stället, men det är bara att mobilisera krafter och kämpa så länge man orkar. Turbos bästa kommer alltid i första hand för mig och mannen. 

Jag hann inte riktigt så långt som jag tänkt mig idag, men fortsättning följer i morgon. Tog faktiskt fram kameran en stund här hemma, för jag hade nån liten grej att fota. En söt liten raring som hör till min hobby jag återupptog för 3-4 år sen. 
En kort, liten skogspromenad fick det bli också, för även där rensar jag tankarna och kopplar bort lite. Kände mig stressad när jag åkte bort till skogen men bestämde mig för att koppla bort tankarna den stund jag var därute. Vackert och njutbart med all ljung som blommar nu!


Kram, kram!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vackra foton. kram