torsdag 14 oktober 2010

Håll i er.... AS/ADHD

.... för här ska klagas. I morse var harmonin som bortblåst. Morgonen var inte alls rolig här hemma innan jag fick iväg sonen till skolan. Hur det såg ut här i huset efter hans framfart vågar jag inte ta kort på och lägga ut... det får ni fantisera om i er vildaste fantasi. Så innan jobbet idag var jag tvungen att röja upp en del, kunde inte vara så tills i kväll....

Samtidigt under röjningen på förmiddagen så började jag ringa en kvinna ang. sonens fortsatta skolgång. "Personen ni söker är på sammanträde och återkommer kl 14:30......" Åh, vad trött man blir på att bli besvarad med de orden, det är alltid lika svårt att få tag på dem man söker.... Men, men bara att försöka senare. Jag ringde igen strax efter 14:30 då det svarade en annan människa. Hon lovade att be kvinnan jag sökte att ringa upp mig sen. Gjorde hon det...? NEJ! Och så har ytterligare en dag gått utan att något hänt...Igår när jag sökte henne var hon på sammanträde HELA dan.

Sen försökte jag få tag på en målerifirma: "Var god ring senare - tillfälligt fel." var de orden jag fick till svar. Suck!! vilken omöjlig dag!

Så småningom fick jag tag på målerifirman. Och de ska höra av sig om ca två veckor och avtala en tid då de kan komma och titta på hallväggarna för att så småningom fixa dem... Ja, inte går det fort!

Precis innan jag hämtade sonen på "fritids" så smet jag in på en byggfirma som även fixar golv. Svaret jag fick där: "Vi kan boka in det till våren - innan dess hinner vi inte!" Nää, ingenting verkar gå min väg idag... men skam den som ger sig, jag fortsätter jaga hantverkare.

Nu hoppas jag att kvällen blir lugn iaf. Sonen är lugnare nu än i morse så jag hoppas det står sig tills han somnar. Han har ju dock en förkylning i kroppen så det kan vara den som gjorde vår morgon så pass dålig. Men i morgon är en annan dag och då tar vi nya tag igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar